loading...

субота, 8. октобар 2016.

Ispovest-Vikend i crnooka milfara...



Subota, probuio sam se oko 10 sati, dan je bio sasvim prijatan, topao, duvao je lagani vjetar kao tačno utvrđeno osvježenje, spremio sam se za novi dan, stavio slušalice, i izašao vani.
Imam 21 godinu, zovem se Darko, visok sam 176 centimetara, građe prosječne, crne kratke kose i crnih očiju, na sebi sam imao majicu dugih rukava, bermude, i lagane patike. Šetao sam gradom, posmatrajući ljude u prolazu, izloge, prizore u daljini, sve je teklo nekih svojim, uobičajnim tokom. Odlučio sam da odvezem do drugog kraja grada tramvajem, ne znam zašto, jednostavno mi je bilo dosadno. Čekao sam tramvaj, koji je bio prilično pun, ali ne prepunjen. Naišao sam na malo prazniji dio, tu je sjedjela crvenokosa starija dama, u ranim 40tim godinama, malo punija, sa velikim oblinama, sjeo sam preko puta nje, slušao neki stari blues, kada sam slučajno izvukao slušalicu iz telefona, a pjesma se čula na par trenutaka, odmah ju je prepoznala, uputila mi pogled, i tako smo krenuli sa pričom. Zvučala je prilično jednostavno, a opet nekako zanimljivo, vožnja je trajala 20tak minuta jer baš ona stanuje u tom dijelu grada, izašli smo, pitao sam je da li negdje žuri i da li je voljna da popričamo još malo , rekla je da ne žuri, saznao sam da je razvedena i da ima sina koji živi sa njenim mužem, sjeli smo i pričali u jednom malom parku, prilači smo o knjigama, životu, snovima, suštini, pričala mi je o svom poslu, radila je u turističkoj agenciji. U jednom trenutku smo se dotakli teme dvoje ljudi, šta ih to spaja, samim tim ubrzo i seksa. Iznijeli smo slične stavove da to može biti van okvira obične ljubavi, ljudski prosječne, i da može biti nešto više, a može biti samo igra, neobavezna igra. Pričali smo još neko vrijeme, pozvala je me je da pođem do njene kuće, da pogledamo film ako nemam prečih obaveza, prihvatio sam. Gledali smo " Rear window" od Hičkoka, na pola filma je spustila glavu na moje rame, počeo sam da je mazim po kosi, nije su bunila, uhvatio sam je, i pomjerio u svoje krilo, onda smo zajedno pali na kauč, smijala se, počeli smo da se ljubimo, prilično strastveno, ugasio sam film, pitao je da li posjeduje neki pornić, odgovorila je pa ti me već stavljaš po svršen čin, što je zvučalo dvosmisleno i oboje smo se nasmijali, našla je " Deep Throat" i pustila ga, ljubili smo se u uvodnom dijelu filma 
zatim smo počeli da se skidamo, ostala je u brusu, ja u boksericama, odkopčao sam joj brus, i stiskao sise dok mi je sjedjela u krilu i miješala, rekla je da želi da joj dugo poližem bradavice i da je to jako pali, a da će mi ga ona pušiti u punoj kadi, lizao sam joj kružnim pokretima jezika, prelijepe velike bradavice, zatim usnama prelazio preko čitavih sisa, i dak dugo vremena, zajedno smo pošli do wc-a držeći se za ruke, stavila je kadu da se puni, dok smo čekali da se napuni, razmjenjivali smo igru jezicima, onda je počela da mi drka, dok sam ja njoj trljao pičkicu, ušli smo u punu kadu, i mazili si, zatim sam sjeo na ivicu ona je izronila na površini vode i počela mi lizati jaja, zatim čitavom dužino odozdo ka gore, glavim je ljubila usnama, jezikom prelazila preko njega, to otvora, tu je stala i stiskala vrhom jezika, onda ga stavila u usta i jezikom oblizivala, nanoseći slojeve svoje pljuvače, progutala ga je do pola, stiskao sam joj kosu, pomjerao, sve vrijeme me gledala pravo u oči, pušila ga je dugo, i prijatno, izvadila i usnama pokubila bale, zažvalila me, i dugo smo se ljubili, rekla je da sada želi lagano kresanje u vodi, i da će me onda otići i leći da spavamo zajedno ako želim, prihvatio sam, naslonio sam se na nju, uhvatio je za sise, i zajedno smo u vodi, ležali zagljeni, gurnuo sam ga u njenu pičkicu, do pola, odmakao sma se, držao je za guzu, i lagano nabijao, stenjala je onako prijatno, i sa punim uživanjem, ubrzao sam malo ritam i nastavio tako konstantno, tucali smo se u vodi, uzdisala je sve jače i jače, odjednom poželio sam da svršim oblino, rekao sam joj to, rekla je da biram da li želim sise, lice ili u usta, odabrao sam u usta, ali je rekla da ću onda morati da podjelim to sa njom, prihvatio sam, okrenula se i uhvatila ga u usta, pušila jedno vrijeme, onda ga struččno izdrkala, i rekao sam joj da svršavam uzela ga je u usta i primila svu spermu, onda me je poljubila, i muljali smo spermu po ustima, bila je slana,prekinula je poljubav, pljunula po meni svu spermu, i polizala je, i progutala , onda sam joj pljunuo u usta, i ljubili smo se još. 
Prešli smo na krevet, legla je, rekao sam da želim da joj poližem pičkicu, odgovorila je da bi joj to jako prijalo, lizao sam joj stidne usne čitavom dužino, onda ih usnama razvlačio, zatim sam vrhom jezika prelazio preko sredine pičkice, klitoris sam usnama cuclao, onda sam se spustio na pičkicu a klitoris, prstima trljao, dok sam joj pičkicu lizao sve brže, ubrzao sam rad prstiju na klitu, uzdisala je sve jače, stenjala je, nastavio sam, jako je uzviknula i počela svršavati, obilno je svršila tečnost, po mojim ustima, poljubio sam je, dugo smo se žvalili, ugasili smo svijetlo uzela je da ga puši ponovo, dugo ga je pušila i prilično divlje, napunio sam joj usta, gutala je. Ostavila je u njenim ustima, i kada se spustio ga je lizala, lagano. Tako smo zaspali.
Ujutro me je probudilo njeno mumlanje, sa mojim dignutim kurcem.

Нема коментара:

Постави коментар