loading...

недеља, 11. децембар 2016.

Ispovest-Skinula mi je nevinost...


Istinita prica :
Glavna akterka ove priče je anonimna dama rođena 1972 sa trenutnim prebivalištem u Novom Sadu. Iz ljubavi prema novcu i prema kurcu voli da se pojebe sa svima. Kroz njenu kuću su prošle desetine, sada možda čak i stotine muškaraca, zato i ne čudi ono što sledi u nastavku. Nažalost nemamo sliku dame, jer nikad nije volela i nije dala da se slika ili snima kako ona kaže zbog diskecije jer je u ozbiljnoj vezi. Da je u ozbiljnoj vezi govori i podatak da medjunožje ne brije iz prostog razloga jer joj to partner ne dozvoljava i misli da će tako sprečiti da ga žena vara. Naravno da nju ništa ne može da spreči jer ona voli dve stvari: pare i kitu.
Ispovest sa damom:
Sasvim slučano tokom predigre sam primetio da je dama dole mnogo šira nego većina žena. Za početak dobila je jedan prst u njenu dlakavu pičku, jedan prst nije ni osetila niti sam ja osetio da sam joj gurnuo, ubacio sam joj i drugi, potom i treći, četvrti prst... Uživala je u tome, pa sam odlučio da probam da stavim i palac odnosno celu šaku. Četri prsta i vrh palca su uspela da udju u njenu pičku ali opet to nije cela šaka, i ona i ja smo želeli da udje cela šaka u nju. Jasno je bilo da nam je potreban neki lubrikant kako bi to uspeli, neočekivajući da će stvarno pristati na to, predložio sam joj da uzmemo ulje iz kuhinje i da onda probamo, pristala je. Obzirom da sam bio kod nje pitao sam je gde joj stoji ulje na šta je ona odgovorila da će ona otići do kuhinje, izvukao sam prste iz nje otisla je i vratila se sa uljem. Legla je i raširila noge, prvo sam namazao prste uljem pa potom i njenu dalkavu pičku i krenuo da guram polako, uz ulje je sve mnogo lakše išlo. Četri prsta i palac uz pomoc ulja su upala u njenu pičku, u jednom momentu cela se šaka nalazila u njoj. Jebao sam je rukom koja je bila do zgloba u njoj prvo sam to radio polako, pa sve jače i brze, njene reakcije nije bilo pa sam počeo brzo da je jebem celom šakom samo je stenjala, izgleda da su porođaji i stotinu muškaraca uticali na njenu pičku. Izvukao sam šaku iz nje i stavio kondom i počeo sam da je jebem. Sigurno posle šake nije ni osetila kurac ali bilo me je baš briga ja sam je tako razvaljenu jebao, dok je ona stenjala (verovatno glumila) ubrzo sam i svršio...
****ne mogu da ubacim slike chata****
3 dana nakon ovog chata svratio sam do nje. Zapoceli smo predigru i razgovor o ruci u njenoj pički. Sada je insistirana da je opet izjebem rukom, ali ne uz pomoć ulja jer za 2h muž završava sa poslom i ne može opet da mu se pravda što joj je pička puna ulja. Predložio sam kremu koja je bila prored kreveta ali se ona plašila da je i krema masna i da ce se zadržati u njenoj vagini. Predložila je vodu, i tišla do kuhinje i donela posudu sa mlakom vodom. Uspeo sam uz pomoć vode da gurnem celu ruku u nju, jebao sam je rukom dok je ona napaljeno stenjala i bezobrazno pričala. 
-Pitala me je šta bi joj još radio?
-Odgovorio joj svašta, 
-na sta me je upitala a sta tacno?
- Rekao sam joj da bi joj svašta gurao u pičku.
- Pitala je šta? 
-Rekao sam dezodorans.
-Na šta je ona odgovorila da je to malo. I bila je upravu jer joj staje cela ruka u pičku dezodorans ne bi ni osetila.
-Rekao sam joj onda flasu, jel bi volela da osetis flasu u picki?
Kao što nisam očekivao da ću je jebati rukom tako nisam očekivao ni da će hteti flasu da joj guram u pičku. 
-Ona je samo odgovorila, imaš flašu na stolici ispod jakne, ustao sam sa kreveta i podigao jaknu bila je ispod jakne polu prazna plastična flašica od kokte 0.5L.
To sam do tad gledao samo u pornićima da žene guraju flasu u pičku, i razmisljao sam da navucem kondom na flasu ili da je operem, ali ona je leža ni na kraj joj pameti joj nije padalo da treba da denzifikujemo flasu, te sam prećutao i prisao joj sa flasom. Namazao sam flasu vodom i stavio sam malo kreme. Malo po malo u nju je ušla cela flaša 0.5L Flašu sam držao sam za čep jer je ostatak bilo u njenoj OGROMNOJ pički. Jebao sam je flasom brzo i divlje, nju nije bolelo pa se nisam trudio da budem nežan i da brinem nego sam samo što brze gurao, Ona je istovremeno masirala svoj klitoris a ja sam je jebao flasom, odavno sam prestao da uživam u ovome ali ona je uživala, nije mi bilo do njenog užitka ali me je fascinirala činjenica da joj guram divljacki flasicu u pičku i da je to ne boli, da će čak da svrši. I svršila je grčila se, dok je svršavala rukom kojom je trljala klitoris je odgurnula moju ruku sa kojom sam držao flasicu i polako je izvadila flasicu iz pičke. Rekla je ja sam gotova, mislio sam da navučem kondom i da krenem tako razvaljenu da je karam, ali ona nije mislila tako. Rekla mi je da ga izdrkam, da je ona svršila i da je to to. Tražio sam da mi bar popuši ali nije htela ni to, već je uzela cigaru, zapalila i rekla da ga izdrkam. Poceo sam da ga drkam a ona mi je jednom rukom masirala jaja. Nisam bio napaljen i nisam ga ni izdrkao posle 20 min sam odustao, otišao do wca i završio sa njom

Нема коментара:

Постави коментар